پنجشنبه 5 مرداد 1396 زمان و نحوه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور اعلام کرد:
زمان و نحوه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در مرحله پذیرش صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی آزمون سراسری (بهمن ماه) مقطع کارشناسی پیوسته سال 1399 در دانشگاه پیام نور برای نیمسال دوم 1399-1400 از 23 دی ماه آغاز و تا 29 دی ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی، امیرحسین بهروز ضمن تبریک به کلیه پذیرفته شدگان افزود: نودانشجویان دانشگاه پیام نور لازم است با مراجعه به سامانه آموزشی گلستان به آدرس: http://reg.pnu.ac.ir  از نحوه نام نویسی آگاهی یابند.
وی افزود: پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سامانه در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت فوق الذکر در زمان ثبت نام اعلام می‌گردد) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.
مدیرکل روابط عمومی تاکید کرد: پذیرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب jpg یا jpeg و با حجم هر فایل حداکثر 250 کیلو بایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیرحضوری بارگذاری نمایند.
-تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
-تصویر کارت ملی (پشت و رو)
-عکس رنگی با زمینه روشن بدون کلاه و عینک
-مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)
-تصویر مدرک دیپلم متوسطه
-دارندگان دیپلم سالی واحدی یا ترمی واحدی علاوه بر مدرک دیپلم باید مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی خود را ارائه نمایند.